Aprikoosiviineri

Aprikoosiviineri

Herkullinen aprikoosiviineri vaniljakreemillä. 

(L)

Ainesosat
Vehnäjauho, kasvirasva ja öljy(palmu,rypsi), vesi, kananmuna, sokeri, hiiva, vehnägluteeni, suola, emulgointiaine (E472e), kasviöljy (rapsi), maitojauhe, vaniljasokeri, keltainen elintarvikeväri, hyytelöliuos (sokeri, vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, dekstroosi, hyytelöimisaine: E440, happamuudensäätöaine: E330, E331, säilöntäaine E202, aromi), aprikoosi, punaherukka. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaaja seesaminsiemeniä

Vetemjöl, vegetabliskt fett och olja(palm,ryps), vatten, ägg, socker, jäst, vetegluten, salt, emulgeringsmedel (e472e), vegetabilisk olja (raps), mjölkpulver, vanilj, gul livsmedelsfärg, gelé (socker, socker, vatten, glukos-fruktossirup, dextros, gelningsmedel: E440, surhetsregulator: E330, E331, konserveringsmedel E202, arom), aprikos, röda vinbär.
Kan innehålla små mängder sojaprodukter och sesamfrön.

Wheat flour, Vegetable margarin(palm, field mustard), water, egg, sugar, yeast, wheat gluten, salt, emulsifier (e472e), vegetable oil (rape), milk powder, vanilla, yellow food colors, jelly (sugar, water, glucose fructose syrup, dextrose, jelly: E440, acidity regulator: E330, E331, preservative E202, flavor), apricot, redcurrant. May contain small amounts of soy and sesame seeds


Allergeeneistä ja gluteenista
Käsittelemme leipomossamme allergeenejä, kuten vehnää, maitotuotteita, kananmunia, pähkinää yms

Kaikki tuotteemme saattavat sisältää jäämiä allergeeneista, vaikka kyseistä ainesosaa ei olisi tuotteessa.

Osa tuotteistamme valmistetaan ilman vehnää, mutta nämäkin tuotteet saattavat sisältää jäämiä vehnästä ja muista viljoista.

Lyhenteiden selitykset

L = Laktoositon
VL = Vähälaktoosinen
G = Valmistettu gluteenittomista raaka-aineista, jauholeipomossa leivottu
V = Vegaaninen
M = Maidoton
K = Kananmunaton