20180123_124730(0).jpg

Laskiaispulla

Oman leipomon suussasulava pulla
vadelmahillolla tai mantelimassalla

Laktoositon

Ainesosat
Vehnäjauho, vesi, maitojauhe, sokeri, voi, kananmuna, hiiva, kaneli, kardemumma, suola, laktoositon kerma, tuorejuusto (Philadelphia) (laktoositon maito, kerma, suola, stabilointiaineet (E407, E410), hapate)), hapate) vanilja

-Mantelimassa (sokeri, manteli (44%), vesi, inverttisokerisiirappi, säilöntäaine E202)

- Vadelmahillo (sokeri, vadelma, vesi, sakeuttamisaineet E1442 peruna, E440, happamuudensäätöaineet (E330, E333), säilöntäaine (E202))

Vete mjöl, vatten, mjölkpulver, socker, smör, ägg, jäst, kanel, kardemumma, salt, laktosfri kräm (Philadelphia) (laktosfri mjölk, grädde, salt, stabilisatorer (E407, E410)

- Mandelmassa (socker, mandel (44%), vatten, invertsockersirap, konserveringsmedel E202)

- Hallon sylt (socker, hallon, vatten, förtjockningsmedel E1442 potatis, E440, surhetsregulatorer (E330, E333), konserveringsmedel (E202))

Wheat flour, water, milk powder, sugar, butter, egg, yeast, cinnamon, cardamom, salt, lactose free cream (Philadelphia) (lactose-free milk, cream, salt, stabilizers (E407, E410)

- Almond mass (sugar, almond (44%), water, invert sugar syrup, preservative E202)

- Raspberry jam (sugar, raspberry, water, thickeners E1442 potato, E440, acidity regulators (E330, E333), preservative (E202))


Allergeeneistä ja gluteenista
Käsittelemme leipomossamme allergeenejä, kuten vehnää, maitotuotteita, kananmunia, pähkinää yms

Kaikki tuotteemme saattavat sisältää jäämiä allergeeneista, vaikka kyseistä ainesosaa ei olisi tuotteessa.

Osa tuotteistamme valmistetaan ilman vehnää, mutta nämäkin tuotteet saattavat sisältää jäämiä vehnästä ja muista viljoista.

Lyhenteiden selitykset

L = Laktoositon
VL = Vähälaktoosinen
G = Valmistettu gluteenittomista raaka-aineista, jauholeipomossa leivottu
V = Vegaaninen
M = Maidoton
K = Kananmunaton