20170901_090725.jpg

Marjaviineri

Herkullinen viineri kauden marjoilla ja vaniljakreemillä. 

(L)

Ainesosat

Vehnäjauho, kasvirasva ja öljy(palmu,rypsi), vesi, kananmuna, sokeri, hiiva, vehnägluteeni, suola, emulgointiaine (E472e), kasviöljy (rapsi), maitojauhe, vaniljasokeri, keltainen elintarvikeväri, hyytelöliuos (sokeri, vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, dekstroosi, hyytelöimisaine: E440, happamuudensäätöaine: E330, E331, säilöntäaine E202, aromi), aromi), mansikka, mustikka

Vete mjöl,vegetablisk fett (palm,ryps), vatten, ägg, socker, jäst, vete gluten, salt, emulgeringsmedel (E472e), , vegetabilisk olja (rapsfrö), mjölkpulver, vaniljsocker, gul matfärgning, gelé (socker, socker, vatten, glukos-fruktossirup, dextros, gelningsmedel: E440, surhetsregulator: E330, E331, konserveringsmedel E202, arom),jordgub, blåbär

Wheat flour, vegetable margarin (palm,field mustard) , water, egg, sugar, yeast, wheat gluten, salt, emulsifier (E472e), vegetable oil (rapeseed), milk powder, vanilla sugar, yellow food colouring, jelly (sugar, sugar, water, glucose-fructose syrup, dextrose, gelling agent: E440, acidity regulator: E330, E331, preservative E202, aroma), strawberry, blueberry



Allergeeneistä ja gluteenista
Käsittelemme leipomossamme allergeenejä, kuten vehnää, maitotuotteita, kananmunia, pähkinää yms

Kaikki tuotteemme saattavat sisältää jäämiä allergeeneista, vaikka kyseistä ainesosaa ei olisi tuotteessa.

Osa tuotteistamme valmistetaan ilman vehnää, mutta nämäkin tuotteet saattavat sisältää jäämiä vehnästä ja muista viljoista.

Lyhenteiden selitykset

L = Laktoositon
VL = Vähälaktoosinen
G = Valmistettu gluteenittomista raaka-aineista, jauholeipomossa leivottu
V = Vegaaninen
M = Maidoton
K = Kananmunaton