Omenapiiras

Omenapiiras

(L)

Ainesosat
Sokeri, voi, margariini(kasviöljyt, palmu, rapsi, kookos, emulgointiaine, E471, aromi, beetakaroteeni, kananmunavehnäjauho, leivinjauhe, tuorejuusto (Philadelphia)(laktoositon maitokerma, suola, stabilointiaineet (E407, E410), hapate)), nesteensitoja (modifioitu tärkkelys E1422 (maissi)), hyytelöliuos (sokeri, glukoosisiirappi, dekstroosi, sakeuttamisaineet E440 ja E415, happamuudensäätöaineet E330 ja E331, säilöntäaine E202) omena ja kaneli

Socker, smör, margarin(vegetabliskaoljor, palm, raps, kokos, emulgeringsmedelE471, betakarotenägg, vetemjöl, bakpulver, färskost (Philadelphia) (laktosfri mjölk, grädde, salt, stabilisatorer (E407, E410), syra)), flytande enzymer (modifierad stärkelse E1422), gelélösning (socker, glukosesirap, dextros, förtjockningsmedel E440 och E415, surhetsreglerande medel E330 och E331, konserveringsmedel E202) äpple och kanel

Sugar, butter, margarine(vegetable oils, palm, rape, cocos, E471, beta-carotene, egg, wheat flour, baking powder, fresh cheese (Philadelphia) (lactose-free milk, cream, salt, stabilizers (E407, E410), acid)), liquid enzymes (modified starch E1422 (corn)), jelly (sugar, glucose syrup, dextrose , thickening agents E440 and E415, acidity regulator E330 and E331, preservative E202) apple and cinnamon


Allergeeneistä ja gluteenista
Käsittelemme leipomossamme allergeenejä, kuten vehnää, maitotuotteita, kananmunia, pähkinää yms

Kaikki tuotteemme saattavat sisältää jäämiä allergeeneista, vaikka kyseistä ainesosaa ei olisi tuotteessa.

Osa tuotteistamme valmistetaan ilman vehnää, mutta nämäkin tuotteet saattavat sisältää jäämiä vehnästä ja muista viljoista.

Lyhenteiden selitykset

L = Laktoositon
VL = Vähälaktoosinen
G = Valmistettu gluteenittomista raaka-aineista, jauholeipomossa leivottu
V = Vegaaninen
M = Maidoton
K = Kananmunaton