Omenaviineri

Omenaviineri

Herkullinen omenaviineri vaniljakreemillä. 

(VL)

Ainesosat
Vehnäjauhovoi, vesi, kananmuna, sokeri, hiiva, vehnägluteeni, suola, emulgointiaine (E472e), jauhon paranne (E300), kasviöljy (rapsi), maitojauhe, vaniljasokeri, keltainen elintarvikeväri, hyytelöliuos (sokeri, vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, dekstroosi, hyytelöimisaine: E440, happamuudensäätöaine: E330, E331, säilöntäaine E202, aromi), omena. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa ja seesaminsiemeniä

Vete mjöl, smör, vatten, ägg, socker, jäst, vete gluten, salt, emulgeringsmedel (E472e), mjölförbättring (E300), vegetabilisk olja (rapsfrö), mjölkpulver, vaniljsocker, gul matfärgning, gelé (socker, socker, vatten, glukos-fruktossirup, dextros, gelningsmedel: E440, surhetsregulator: E330, E331, konserveringsmedel E202, arom), äpple. Kan innehålla små mängder sojaprodukter och sesamfrön.

Wheat flour, butter, water, egg, sugar, yeast, wheat gluten, salt, emulsifier (E472e), flour enhancement (E300), vegetable oil (rapeseed), milk powder, vanilla sugar, yellow food colouring, jelly (sugar, sugar, water, glucose-fructose syrup, dextrose, gelling agent: E440, acidity regulator: E330, E331, preservative E202, aroma), apple. May contain small amounts of soy and sesame seeds.


Allergeeneistä ja gluteenista
Käsittelemme leipomossamme allergeenejä, kuten vehnää, maitotuotteita, kananmunia, pähkinää yms

Kaikki tuotteemme saattavat sisältää jäämiä allergeeneista, vaikka kyseistä ainesosaa ei olisi tuotteessa.

Osa tuotteistamme valmistetaan ilman vehnää, mutta nämäkin tuotteet saattavat sisältää jäämiä vehnästä ja muista viljoista.

Lyhenteiden selitykset

L = Laktoositon
VL = Vähälaktoosinen
G = Valmistettu gluteenittomista raaka-aineista, jauholeipomossa leivottu
V = Vegaaninen
M = Maidoton
K = Kananmunaton